vineri, septembrie 15, 2006

fengpui.ro = inca un site idiot

fengpui.ro - captura de ecran Din categoria site'uri idioate se detasaza cu usurinta fengpui.ro, conceptie clocita de UCPR (Uniunea Crescatorilor de Pui din Romania). Pe langa textele retarde debitate de bucatarul vorbitor (vezi in stanga) si grafica de 2 bani, site'ul mai are pretentia de a se constitui intr-o platforma de campanie pentru promovarea consumarii carnii de pui. Sa fim seriosi!
PS: Toata chestiunea asta imi aduce aminte de reclama (la fel de prost gandita) a celor de la Transavia, cu ciutanul care fura un pui congelat din supermarket si il arunca in sus, zierand din toti rarunchii: "Zboara puiule, zboara!"

5 comentarii:

  1. Nu o sa comentez nimic de site, dar am vazut o reclama care cred ca face parte din aceeasi campanie.

    Un tip imbracat in bucatar vine cu o tava de pui si ca sa demonstreze ca puiul gatit nu e daunator, le da la 2 babe in cap cu un asemenea pui =)) so very stupid, but oh, so funny ;))

    RăspundețiȘtergere
  2. la fel de idiot ca site-ul alora de la manastirea din constanta ... care primesc pomelnice online ... de kko ...

    RăspundețiȘtergere
  3. valeu...mare mai e netu asta...tot felul de prostii mai sunt si pe el. In legatura cu reclama aia cu "zboara puiule...", mi se pare ca e cea mai proasta reclama ever.

    RăspundețiȘtergere
  4. Parca grafica nu e chiar rea! :-)
    Site-ul si reclama in sine sunt 100% romanesti!

    RăspundețiȘtergere
  5. "Site-ul si reclama in sine sunt 100% romanesti!"
    Pai da. = un site idiot facut de niste incompetenti, atat la nivel de identitate/imagine, cat si la cel de programare/design (flash)

    RăspundețiȘtergere