duminică, octombrie 08, 2006

inca un rival pentru iPod

SanDisk Sansa c200SanDisk imi da noi motive sa raman client fidel.
Luna trecuta au scos pe piata mp3 playerelor (destul de aglomerata de altfel) un nou model: Sansa c200 (stirea si pe engadget.com).
Playerul vine in 2 arome: 1GB (c240 ~ 80$) si respectiv 2GB (c250 ~ 100$)
Seria c200 stie inclusiv voice & FM recording. Dotat cu ecran color 1.4" (la dimensiunile astea nu vad ce rost mai are sa fie color), e capabil sa afiseze photothumbnails sau cover'ul albumului. Are si radio (+ FM recording). Pacat ca au trebuit sa renunte la bateriile AAA in favoarea acumulatorului proprietar (altfel n-aveau cum sa il faca asa slim).
Intr-un cuvant, acesta va fi viitorul update la actualul mp3 player. Tot SanDisk si el.
PS: Am uitat sa va spun esentialul: capacitatea memoriei e upgradabila (printr-un card de tip microSD).

4 comentarii:

  1. Dupa ce am citit la tine articolul asta, am gasit modelul asta de la sandisk. Am gasit pe la DCShop.ro porcariile astea. Daca stii cumva cum sa gasesc modelul ala pe aici, vreo sugestie, ceva, astept...

    RăspundețiȘtergere
  2. Din cate stiu eu (desi pe site nu scrie) unicul importator si distribuitor de produse SanSisk in Romania e Atlas Corporation. (ai mailul lor pe site). In afara de DC, in Romania mai aduc playere SanDisk cei de la Best Computers (ingititi de Diverta - dol.ro). Vad ca momentan pe stoc au acelasi produs ca la DC, insa merita sa incerci cu un mail si la ei (mai demult aveau si alte modele).
    Bafta la cumparaturi.

    RăspundețiȘtergere
  3. nu e deloc un rival pentru Ipod. Mi-am luat un Sansa C240 din SUA vara asta. Am dat 80 si ceva de dolari pe el. Si acum imi pare rau,si as vrea sa il vand. Display-ul e super mic, si degeaba poti pune pe el poze ca nu poti sa le vezi.La radio, FM-tuner, e de proasta calitate, de multe ori nu iti gaseste posturile.Meniul e greoi si cu un design primitiv. Un ipod la 15b e cam 147$ dar diferenta de bani se merita. AI un display mult mai clar,acumulator care tine calumea.
    Plus !! Calitatea sunetului la Sansa lasa foarte mult de dorit. Nu scoate bass de loc.
    Chiar nu merita...dar daca cineva totusi vrea, am eu unul de vanzare :)

    RăspundețiȘtergere
  4. eu as vrea sa cumpar, desi sasi fi vrut dintr-un magazin.....In orice caz mail la pisicutza14sofi.co.uk

    RăspundețiȘtergere