vineri, decembrie 22, 2006

Punct. Si de la capat?

Se pare ca ceva (virusi, restartari defectuoase de sistem sau naiba mai stie) i-a venit de hac HDD'ului meu care s-a hotarat sa plece (forever?) in raiul unitatilor de stocare. A luat cu el totul: muzica, filme, si mai ales documente vitale pe care nu le aveam salvate nicaieri altundeva. N-am urlat, nu m-am crizat. Am luat totul as it is si m-am hotarat s-o iau de la capat. Bineinteles ca exista si o morala a intregii povesti: "never ever trust a computer again" & "DVDs are better, but agendas & pens are the best".
Asadar, pana la urmatoarea realocare de buget, PC'ul va ramane hardless. E interesant ca am inceput sa ma obisnuiesc cu asta. Acum postez din iCafe'uri. Nice.

4 comentarii:

  1. Oh, îmi pare rău pentru tine... sper că această problemă nu te va ţine prea mult timp departe de blog.

    RăspundețiȘtergere
  2. Ai incercat sa il "resuscitezi"?

    RăspundețiȘtergere
  3. Man ce sa zic ... condoleante :D Eu de aceea am in sistem: 2 harduri, doua unitati optice, doua module ram ... ca nu se stie niciodata :D Mai nou si procesorul este un dual ... nu ca ar ajuta la ceva in situatii de genul asta :D

    Imi pare rau ca s-a intamplat asa, si ma mira faptul ca nu ai avut un backup. Eu sunt trecut prin morti de astea subite ale hdd-ului, si de atunci in hdd-uri am cea mai mica incredere.

    Dar lasa ca fara PC probabil iti vei reaminti cum era inainte ;)

    Spor !

    RăspundețiȘtergere
  4. si eu aveam in sistem 2 HDD'uri
    cel de 80 (cu probleme) si inca unul de 200 GB (care era insa plin cu lucruri destul de importante si pe care nu l-am putut folosi ca primary HDD)
    Pana acum nu mi s-a mai intamplat asemenea "bucurii". Asta insa m-a invatat minte sa imi fac back-up'uri frecvente.
    Fara PC mi-am reamintit cu era inainte. Si e bine.

    RăspundețiȘtergere