marți, octombrie 30, 2007

I'll make you famous: "Gigi italianu"

Galeria pesonajelor din casa continua cu un tip de aproximativ 23 de ani, absolvent al Facultatii de Educatie Fizica si Sport. Baietii l-au poreclit Gigi italianu pentru ca se lauda ca intelege f. multe in italiana, in ciuda cunostintelor aproape nule. De asemenea, se avanta in dialoguri sfarsite tragic cu zambete tampe si cuvinte de genul: "si; pero..." ori altele gen "io voglio zicere".
De cand a plecat Suje, a ramas el sofer pe una dintre masini. Pe langa faptul ca e un stresat si jumatate la volan, are si probleme cu vederea. E haios sa il privesti dimineata pe la 6 cum se chioraste prin parbrizul jumate aburit (exact ca o gaina ce se uita la graunte).
Gigi (nu asa il chiama - dar n-are importanta) mai are un defect: e ungur (mda, hai sariti-mi la beregata ca-s sovin si rasist). Insa defectul major e ca-i put picioarele intr-un hal ce ar face gelos orice sconcs ce se respecta. Ii put atat de tare incat dupa ce si le-a spalat, in baie mai persista mirosul cel putin o jumatate de ora. Trebuie sa recunosc: ma simt foarte norocos ca nu impartim aceeasi camera. Inca.
In general Gigi e un tip sociabil: injura, ragaie si imprumuta expresii ce le crede haioase (not!) doar pentru a-i face pe plac si a fi bagat in seama de Cicio-Bello, un alt personaj din casa (cel mai tampit si taran dintre toti).
De vreo doua saptamani a invatat sa joace table, dar fie se da de ceasul mortii cand pierde, fie se bucura exesiv cand reuseste sa castige din cand in cand cate-o partida.
Are doi cercei (cu piatra) in urechea stanga si se crede trendy cu ei. Incerca el intr-o zi sa ne explice cum sta treaba cu ei, ce modele se poarta etc. Like we f#ckin' care!
O ultima chestiune: foloseste in exces spray-uri ieftine, cu miros puternic (mai sunt si altii prin casa). Si asta in special sambata seara cand, dupa cateva beri, se grabeste spre discoteca din Cervia in umbra lui Cicio-Bello si a altor cativa papitoi.

Pana acum in seria I'll make you famous a mai aparut Suje. Stati pe-aproape, ca urmeaza si altii.

Un comentariu: