vineri, noiembrie 09, 2007

job: inceput de luna

Desi luna trecuta m-au chemat la lucru toate zilele posibile (27, cu sambete), luna asta am inceput cu stangul. In 1 n-am lucrat niciunul. Sarbatoare la nivel national (Fir-ati ai dracului cu Halloween-ul vostru!). Asta a fost joi. Jumatate din noi am lucrat vineri. Restul sambata. Apoi au urmat luni-marti-miercuri. Joi (ieri) iar pauza. Maine iar munca.
In ritmul asta o sa ajung la max. 17 zile lucrate pe luna (insuficient pentru pretentiile mele). Mi-a ajuns si imi vine sa imi bag piciorul in munca asta sezoniera (sept-dec), mai ales acum cand lucram cu intreruperi. Nu toti. Doar noi, stranierii care avem contracte pe perioada determinta.
Deja m-am interesat in alta parte, un job mai usor si mai bine platit. Acum nu-mi ramane decat sa astept si sa sper ca ma voi putea muta. Sa va ia nauba cu fructele voastre! I had enough.

PS: ce s-a vazut in ro legat de expulzarile in masa din Italia nu sunt decat exagerari menite sa creasca ratingul unor televiziuni de kkt. Aici e liniste pe stazi iar italieni de rand sunt la fel de prietenosi ca si pana acum. Relax, nu exista cruciade impotriva noastra si nici nu ne baricadam in casa.

3 comentarii:

  1. Salutari
    Schimbarea de la profesor la lucrator sezonier este una foarte curajoasa si perspectiva mi se pare unica printre blogurile pe care le citesc. Bafta multa si tine-te tare !

    RăspundețiȘtergere
  2. multa bafta, ma gandesc cat de greu ti-este..

    RăspundețiȘtergere
  3. Salutare!

    Judecand dupa modul apocaliptic in care media autohtona prezinta situatia, chiar mi-am facut griji pentru prietenii/cunoscutii din Italia . Ma bucur ca totul e in ordine , dar mai ales, ma bucur ca scrii in continuare. Multa sanatate si bafta! @hacky

    RăspundețiȘtergere