vineri, februarie 29, 2008

alo... ce mai faci?

Lumea nu te suna decat daca are nevoie de ceva de la tine: un sfat, un lucru, un serviciu, o favoare.. ceva! Ma amuza teribil cand vad ca celalalt incepe sa ma ia pe ocolite, cu intrebari de genul ce mai faci, cum o mai duci. Minute pierdute si socializare aiurea la telefon. Zi dom'le ce vrei. Din prima! Ce poate fi atat de complicat?

3 comentarii:

  1. Ah, nu-i adevarat. Depinde cum iti administrezi relatiile. Daca tu nu dai nimic, nu te poti astepta nici sa primesti. :)

    Eu, de exemplu, luna asta am vorbit la telefon de 7 euro de la tata, 12 euro de.. altundeva, 4 euro cumparati de mine, 7 x 1.50 euro primiti bonus pentru apeluri primite de la Orange (adica alte 700 de minute in care m-au sunat altii), si de inca 2 euro din cei 5.70 primiti tot de la Orange pentru fidelitate. =)) Da, stiu, eu exagerez, dar am fost plecata si de-aia. Incercam sa subliniez ca nu e la fel peste tot. :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Roxa, nu-i vorba de administrarea relatiilor.

    Tema de casa: ia un pix si noteaza cate din telefoanele primite intr-o luna au fost pentru a ti se cere ceva.

    RăspundețiȘtergere
  3. Urasc cuvantul SOCIALIZARE prea des folosit, prea des invocat si de multe ori doar ptr ca este o moda :D

    In rest legat de cei care ma suna, eu de foarte multa vreme m-am invatat sa folosesc acest obiect doar cand am EU nevoie de el, adica sa fiu mai bine inteles ... in 50% din timp si mai ales cand sunt acasa acesta este inchis.

    RăspundețiȘtergere