sâmbătă, august 30, 2008

God, I'm so beautiful: make me more that I am

Photoshop Beauty Discutam ieri cu o fasneata de la firma despre beauty concepts. Tanti sustinea sus si tare ca barbatii/sotii trebuie sa plateasca integral pentru manichiura, coafor, accesorii si alte prostioare tipic feminine. "Ca pentru voi ne facem noi frumoase". Yea, right! De parca te-as crede. Nu toate va nasteti naturally beautiful. That's life. Live with that. Oricum, o tencuiala pe mutra, niste unghii imense si un par vopsit nu va fac nicidecum mai frumoase. Din contra.
Adevarul e ca in regnul feminin exista un soi de competitie: care-i cea-mai-cea, care are cele mai multe "dotari", care-i cea mai trendi' si asa mai departe. Rivalitatea, dom'le! Iar noi barbatii platim (sic!) pentru asta? C'mon, get a life!

5 comentarii:

  1. hai nu fi rau ca nu toate sunt asa. si in plus, o fata nu se aranjeaza pentru cineva anume, ci toata lumea si pentru a se simti mai bine!

    RăspundețiȘtergere
  2. Se spune ca "frumusetea vine din interior" ...dar pe femei e mai greu sa le convingi de asta...:))

    RăspundețiȘtergere
  3. Femeile se fac frumoase nu pentru barbati, ci pentru alte femei. Barbatii cu greu observa noul make-up/manechiura/accesoriu, iar daca-l observa nu-i prea acorda importanta, insa alte femei cu siguranta vor observa. Daca fiecare femeie s-ar crede singura pe pamant, nu si-ar mai da atata osteneala sa se aranjeze.

    RăspundețiȘtergere