luni, septembrie 08, 2008

ati auzit de capricii?

Azi la job a venit o cucoana si al doilea lucru dupa buna ziua a fost sa-si etaleze ditamai manichiura. O fi si asta o nota dominanta a unui nou statut social de care eu habar nu am? In fine, restul duduilor din office erau deja lesinate de invidie. Politeturi de 2 lei: vaaai, ce frumoase! Superbe. Cat te-au costat? 89 lei se lafaie ostentativ snoaba. Ma bag si eu in seama: Hmm, cu banii astia ati fi putut hrani un copil orfan pentru cel putin o spatamana. Ma fixeaza, contrariata ca i-am stricat show'ul: Domnule, sunt constienta de astfel de acte caritabile, dar dumneavoastra ati auzit de capricii? Ii raspund in scarba un nu, bucurandu-ma in sinea mea ca nu sunt eu sotul nefericitei.

2 comentarii:

  1. asta se potriveste cu discutia noastra din birou despre diferenta intre femei si barbati; ce mai, doua specii distincte :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Oh, intamplarea a facut sa citesc despre astfel de dudui, pe care le vezi frecvent pe toculete, cu posetute de firma si multe fitze de mari doamne. Discutand anterior, despre acest subiect cu un cunoscut, incercam sa ne imaginam cum le-ar sade varsandu-si stomacu` la coltu` unui club, dupa o noapte intre cei care le cumpara wishky :))

    RăspundețiȘtergere