miercuri, ianuarie 25, 2006

blogger categories

Singurul lucru pe care-l pot reprosa serviciului BLOGGER este ca nu suporta impartirea entry'urilor pe categorii. Aseara, tarziu in noapte, m-am apucat de "scotocit" pe net in speranta ca, totusi, e posibil, mai ales ca mi-am adus aminte de vorbele unui computer-geek: "pe net gasesti orice".
He was damn right. N-am fost dezamagit si, cu putina rabdare, timp & nervi am reusit sa imi "categorisesc" propriile posturi. Zilele acestea o sa imi fac timp si am sa pun link'urile in meniul din stanga, pentru fiecare categorie in parte.
Acesta e tutorialul din care m-am inspirat. Cu siguranta, exista mai multe metode & variante pe langa cea de mai sus. (una dintre ele chiar hazlie: sa-ti faci atatea blog'uri cate categorii ai nevoie - a waste of time).

7 comentarii:

  1. Da, si eu am nevoie, demult mi-a trecut prin cap chestia asta.. http://roxulici.blogspot.com/2005/08/things-are-improving.html .. era undeva prin iulie. :)
    Tre` sa ma documentez, la randul meu. O varianta ar fi fost wordpress. Daca as avea suficienta rabdare. Dar n-am. :))

    RăspundețiȘtergere
  2. Err.. pai daca poti pune JS-uri in pagina poti face cu putina (sau putin mai multa) programare sa-ti apara categoria la fiecare post acolo unde scrie to del.icio.us.

    @Roxa: ti-am lasat un comentariu la acel post.

    RăspundețiȘtergere
  3. Auras,
    adevarul e ca am urmat intru totul tutorialul aminit mai sus. Nu ma pricep la JS. Am doar notiuni elementare de HTML. Daca stii cum se face, ti-as ramane recunoscator... ;-)
    Daca nu imi ramane documentarea cu google..

    RăspundețiȘtergere
  4. Daca-mi aduci aminte intr-o zi de vacanta o sa pot face :)

    RăspundețiȘtergere
  5. Okay...
    deja incep sa imi adun banii pentru un suc ...TUBORG :-)

    RăspundețiȘtergere
  6. Io dau un bax de Strong daca m-ajuti si pe mine. :)

    RăspundețiȘtergere
  7. hehe - Vorbesti cu mine sau cu Auras? :P

    RăspundețiȘtergere