duminică, mai 11, 2008

online music tools

Musicovery
Cu siguranta multi duc dorul Pandorei. In acest caz musicovery se poate dovedi un bun substitut, mai ales ca iti poti selecta muzica in functie de gen, an, si mai ales de starea ta de spirit. In plus poti descoperi artisti si muzica noua folosind functia discovery.

Musicmesh
Genereaza un grafic de tip stea (in flash) cu albumele artistilor favoriti. Are functie de search, afiseaza tag cloud, tracklists, videoclipuri (youTUBE) si reviews (luate de pe amazon.com si wikipedia.org).

TuneGlue Musicmap TuneGlue musicmap
O alta modalitate grafica de-a descoperi muzica noua: genereaza stucturi "moleculare" cu artistii similari, cu cateva optiuni interesante si utile (vezi foto).

Music Artist Cloud
In functie de numele introdus in campul sarch, site-ul genereaza un tag cloud cu numele altor artisti similari, in functie de datele audio scrobbler'ului last.fm (evident, destul de subiectiv). Plus related videos (youTUBE).

Music Portl
Un motor de cautare (Ajax style) ce livreaza informatii despre un anumit artist: bio, video, foto, albume, insemnari recente din blogosfera, toate astea folosind date de pe Amazon, MusicBrainz, Flickr, Ontok, YouTube si Wikipedia.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu